EVENTY

Posledná aprílová sobota bude opäť venovaná vínu a Šenkvickým vinárom!

Už po siedmy krát budete mať možnosť v sobotu 28. apríla 2018 v čase od 14:00 – 22:00 navštíviť 32 miestnych malých, stredných ale aj veľkých vinárstiev na 21 ochutnávacích stanoviskách, medzi ktorými nájdete pod stanoviskom č. 13 aj nás!Ako obyčajne aj tento rok pre Vás Spolok vinárov a vinohradníkov zo Šenkvíc spolu s Obecným úradom v Šenkviciach zorganizovali obľúbenú akciu, ktorá je zaujímavá nielen po gastronomickej stránke, ale jej hlavným posolstvom je vyvolať v návštevníkoch dobrú náladu v kruhu známych a priateľov. Príjemne strávený deň Vám zabezpečí aj tohtoročná novinka “Vláčik Blaváčik”, ktorý bude slúžiť ako kyvadlová doprava medzi všetkými vinárstvami a šenkvická muzika vyhrávajúca na ľudovú nôtu u rôznych vinárov.

Štandardná cena vstupenky bude 25€ a v predpredaji po zľave si ju môžete zakúpiť za 23€ (platí do 16.apríla 2018). Vstupenka zahŕňa degustačnú taštičku, ktorá obsahuje 40 degustačných kartičiek a 2 ks bonusov na nákup vína po 4€ (spolu 8€), degustačný pohár, katalóg vinárov s mapou pivníc a pero. Návštevník ochutnáva vzorky na jednotlivých stanoviskách výmenou za degustačné kartičky. Jedna degustačná kartička spravidla predstavuje jednu vzorku vína. Nepoužité kartičky možno vymeniť spolu so bonusmi za fľaše vína.

Predpredaj vstupeniek bude realizovaný prostredníctvom jedného z najväčších predajných portálov www.ticketportal.sk (online kartou), tiež prostredníctvom špecializovanej aplikácie wisomm.com (online kartou) a po novom aj na novozriadenej webstránke www.zavinomdosenkvic.sk (bankovým prevodom na účet).Pre viac informácií o tejto už tradičnej šenkvickej akcií sledujte novú stránku Spolku vinohradníkov a vinárov zo Šenkvíc: www.zavinomdosenkvic.skČakáme Vás!

Galéria

Oplatí sa prečitať